2024 AYGIR KATALOĞU AYGIR MÜRACAATLARI

2024 AYGIR KATALOĞU AYGIR MÜRACAATLARI

Geçtiğimiz aşım sezonunda yayımlamış olduğumuz ve hem aygır sahipleri hem yetiştiricilerimiz tarafından yoğun ilgi gören aygır kataloğunun 2024 aşım sezonu güncel versiyonu için çalışmalarımız başlamıştır.

Aşım sezonu öncesi ilgililerin aygırlarını tanıtım ortamı sağlayan ve aygırlar hakkında detaylı soy bilgisi içeren katalog yetiştiricilerimize sunduğu detaylı bilgiler ile ülkemizdeki geniş aygır stoklarını inceleyerek tercih yapma imkanı tanımaktadır.

Hem aygır sahiplerinin aygırlarını tanıtabilecekleri bir mecra olması açısından hem de yetiştiricilerimizin elinde erişilebilir kolay bir kaynak olabilmesi açısından derneğimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2024 aşım sezonu için de 2024 SAFKAN İNGİLİZ ATI YETİŞTİRİCİLERİ VE SAHİPLERİ DERNEĞİ AYGIR KATALOĞU çalışmaları başlamıştır.

Aygır kataloğunda aygırlarına yer verilmesini talep eden aygır sahipleri derneğimiz e-posta adresi info@siaysd.org.tr adresi veya sekreteryanın 0549 314 13 13 no’lu telefonu üzerinden iletişime geçebilir, daha detaylı bilgi edinebilirler.

2024 Aygır Kataloğunda aygır başına çift sayfa olmak üzere ilan ücreti 4.000,-TL’dir.

Aygır sahiplerimiz geçtiğimiz yıl yayımlanan versiyon olan 2023 Aygır Kataloğu’nun aygır sayfalarını bu linkten görebilir ve sayfa tasarımlarını inceleyebilir:

2023 AYGIR KATALOĞU SAYFALARI

Katalog içerisinde ilanı bulunacak olan her aygıra iki sayfa yer ayrılmaktadır, koşu geçmişi, varsa taylarının koşu geçmişi, anne hattı ve baba hattı hakkında bilgi yer almaktadır; ayrıca her aygırın fotoğrafı, doğum tarihi, haraya giriş sezonu gibi bilgiler ile aygır sahibinin bilgilerini ve tanıtımını paylaşabileceği banner alanı da katalog sayfası içerisinde yer alacaktır.

Katalog kaliteli kuşe kâğıda A4 ebatlarında basıldığı gibi aynı zamanda da kolay erişilebilir şekilde online ücretsiz yayımlanacaktır, kağıt baskı versiyonu ise yetiştiricilerimiz öncelikli olmak üzere ücretsiz dağıtılacaktır.

Aygır eşkâl fotoğrafları aygır sahipleri tarafından temin edilecektir. Fotoğraflama konusunda destek isteyen aygır sahiplerine at fotoğrafları ile ilgili tecrübeli fotoğrafçı önerilebilir. İlk sezon aygırların eşkâl fotoğrafları yetişememe ihtimaline karşı yarış fotoğrafları da kabul edilebilir.

Banner alanlarında paylaşılacak içerikler aygır sahibi tarafından düzenlenmekle birlikte grafik tasarım konusunda destek talep eden aygır sahiplerine de konu hakkında tecrübeli tasarımcılar da önerilebilir.

Aygır sahibi veya yetkilileri tarafından temin edilmesi istenecek içerikler:

– Aygır ismi

– Yüksek çözünürlükte eşkal veya yarış fotoğrafı.

– 19cm x 6,5cm 250px/inch serbest alan için banner tasarımı (banner içerisinde yer verilmesi istenilen bilgiler derneğimize iletilmesi durumunda bu konuda destek verilebilir)

Not: Katalog içerisinde ürün ve hizmetleri hakkında paylaşım yapmak isteyen sektör paydaşlarımız ayrıca info@siaysd.org.tr adresi veya 0549 314 13 13 no’lu telefondan iletişime geçmesi gerekmektedir.

 

Saygılarımızla,

 

SAFKAN İNGİLİZ ATI YETİŞTİRİCİLERİ VE SAHİPLERİ DERNEĞİ