2023 AYGIR KATALOĞU AYGIR MÜRACAATLARI

2023 AYGIR KATALOĞU AYGIR MÜRACAATLARI

Son yıllarda gerek özel yetiştiricilerin gerek Türkiye Jokey Kulübü’nün damızlık aygır yatırımları ile ülkemizde faal aygır stoklarımız genişlemektedir.

Hem aygır sahiplerinin aygırlarını tanıtabilecekleri bir mecra olması açısından hem de yetiştiricilerimizin elinde erişilebilir kolay bir kaynak olabilmesi açısından derneğimiz 2023 aşım sezonu için 2023 SAFKAN İNGİLİZ ATI AYGIR KATALOĞU çalışmalarına başlamıştır.

Oluşturulacak katalog içerisinde ilanı bulunacak olan her aygıra iki sayfa yer ayrılacak olup, koşu geçmişi, varsa taylarının koşu geçmişi, anne hattı ve baba hattı hakkında bilgi yer alacaktır; ayrıca her aygırın fotoğrafı, doğum tarihi, haraya giriş sezonu gibi bilgiler ile aygır sahibi banner alanı da katalog sayfası içerisinde yer alacaktır.

Katalog kaliteli kuşe kağıda A4 ebatlarında basılacağı gibi aynı zamanda da kolay erişilebilir şekilde online ücretsiz yayımlanacaktır, kağıt baskı versiyonu ise yetiştiricilerimiz öncelikli olmak üzere ücretsiz dağıtılacaktır.

QR-Code uygulaması ile dernek internet sayfamızda aygırın kendi özel sayfasına da erişim sağlanabilecektir.

Aygır kataloğunda aygırlarına yer verilmesini talep eden aygır sahipleri derneğimiz e-posta adresi info@siaysd.org.tr adresi veya sekreteryanın 0549 314 13 13 no’lu telefonu üzerinden iletişime geçebilir , daha detaylı bilgi edinebilirler.

Aygır eşkâl fotoğrafları aygır sahipleri tarafından temin edilecektir. Fotoğraflama konusunda destek isteyen aygır sahiplerine at fotoğrafları ile ilgili tecrübeli fotoğrafçı önerilebilir. İlk sezon aygırların eşkâl fotoğrafları yetişememe ihtimaline karşı yarış fotoğrafları da kabul edilebilir.

 

Aygır sahibi veya yetkilileri tarafından temin edilmesi istenecekler:

 

– Aygır ismi

– Yüksek çözünürlükte eşkal veya yarış fotoğrafı.

– 19cm x 6,5cm 250px/inch serbest alan için banner tasarımı (banner içerisinde yer verilmesi istenilen bilgiler derneğimize iletilmesi durumunda bu konuda destek verilebilir)

 

Saygılarımızla,

SAFKAN İNGİLİZ ATI YETİŞTİRİCİLERİ VE SAHİPLERİ DERNEĞİ

 

 

Örnek Aygır Sayfası